ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσεκάρει το εισιτήριο η Μάντσεστερ Γ.

24sports team

info@24sports.com.cy

Κάτοχο βρίσκουν τα πρώτα τρία εισιτήρια για τους «16» του Europa League, καθώς εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στη «Βέλτινς Αρίνα», απόψε διεξάγονται άλλες δύο αναμετρήσεις σε Γαλλία και Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με «προίκα» το υπέρ της 3-0 από το «Ολντ Τράφορντ» αντιμετωπίζει στο «Ζοφρουά Γκισάρ» την Σεντ Ετιέν και απλώς χρειάζεται να είναι στοιχειωδώς καλή για να τσεκάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ζοσέ Μουρίνο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ερέρα και τον ανέτοιμο Ρούνεϊ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σο, Νταρμιάν και Τζόουνς. Οι «στεφανουά», που αναζητούν ένα θαύμα, θα παραταχθούν πλήρεις και μεταξύ άλλων ποντάρουν στο γεγονός ότι στο γήπεδό τους είναι αήττητοι στα δέκα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες.

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης, όπου μετράει οχτώ νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, η Φενερμπαχτσέ φιλοξενεί την Κράσνονταρ, η οποία έχει ένα μικρό… μαξιλαράκι, μετά την νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Ντικ Άντβοκατ έχει πλήρη αποστολή, καθώς σε σχέση με τον αγώνα της Ρωσίας επιστρέφει ο Κιάερ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Σημαντική επιστροφή, επίσης στην άμυνα, έχει και για τους φιλοξενούμενους ο Ιγκόρ Σαλίμοφ, που μπορεί να υπολογίζει στον Γκράνκβιστ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Από την άλλη, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μπριστρόφ, Πετρόφ, Ισμαήλοφ και Μαμάεφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη, 22/2 (19:00)

Σάλκε-ΠΑΟΚ (3-0)
Σεντ Ετιέν-Μάντσεστερ Γιουν. (0-3)
Φενερμπαχτσέ-Κράσνονταρ (0-1)

Πέμπτη, 23/2

18:00
Οσμανλίσπορ-Ολυμπιακός (0-0)

20:00
Άγιαξ-Λέγκια Βαρσοβίας (0-0)
ΑΠΟΕΛ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3)
Μπεσίκτας-Χάποελ Μπέερ Σέβα (3-1)
Ρόμα-Βιγιαρεάλ (4-0)
Ζενίτ-Άντερλεχτ (0-2)

22:05
Κοπεγχάγη-Λουντογκόρετς (2-1)
Φιορεντίνα-Γκλάντμπαχ (1-0)
Γκενκ-Άστρα (2-2)
Λιόν-ΑΖ Αλκμάαρ (4-1)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Θέλτα (1-0)
Σπάρτα Πράγας-Ροστόφ (0-4)
Τότεναμ-Γάνδη (0-1)
Πηγή:www.sport-fm.gr

 

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση