ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προβάδισμα πρόκρισης η Κράσνονταρ

Πολύ σκληρό καρύδι για τα δόντια της Φενέρ η Κράσνονταρ που νίκησε 1-0 με ένα γρήγορο γκολ. Καλύτεροι οι Ρώσοι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, σώθηκε η Φενέρ από τον Βολκάν

Η ρωσική ομάδα μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και προηγήθηκε πολύ νωρίς. Από την όμορφη έμπνευση του στόπερ Μαρτίνοβιτς ν’ ανέβει μέχρι τη μεσαία γραμμή, να δώσει την μπάλα δεξιά στον Βάντερσον. Ο τελευταίος με μια καλοζυγισμένη σέντρα έστειλε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και από εκεί με κεφαλιά ψαράκι ο νεοαποκτηθείς Κλάεσον με κεφαλιά ψαράκι έδωσε προβάδισμα στην Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές για ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Ο Ραμίρες στο 38’ έβγαλε τη σέντρα, το σουτ του Ποντμπερέζκιν ωστόσο βρήκε σε ετοιμότητα τον Βολκάν Ντεμιρέλ. Στο 45’ άλλη μια καλή προσπάθεια του Σμολόφ έφυγε έξω και το πρώτο μέρος τελείωσε με 1-0 για την γηπεδούχο.

Το δεύτερο μέρος ήταν νευρικό με την Φενέρ να φτάνει σε κάποιες ημιτελείς προσπάθειες για ν’ απειλήσει τους Ρώσους, ενώ από την άλλη μεριά η Κράσνονταρ όσο περνούσε η ώρα έδινε περισσότερο χώρο στους Τούρκους, ενώ ο Βάντερσον αντικαταστάθηκε στα μέσα του β’ μέρους από τον Περέιρα. Στο 76’ ο τελευταίος είδε το πλασέ του από δύσκολη γωνία να σταματάει πάνω στον Ντεμιρέλ. Στο 79’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Σμολόφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι η μπάλα έφυγε έξω. Στο 82’ ο Φερναντάο πήγε ν’ απειλήσει, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Κρίτσιουκ, που έκανε ωραία επέμβαση στο 89’ στο σουτ του Ποτούκ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση