ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην Οσμάνλισπορ σέβονται τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβούνται, όπως τόνισε ο Τιάγκο Πίντο και αποθέωσε τον συμπατριώτη του, Πάουλο Μπέντο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μπακ στη «Real News»

Για το επόμενο παιχνίδι της Οσμανλισπόρ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Παίζουμε με τον πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα και σίγουρα ήταν μια δύσκολη κλήρωσε για εμάς. Θα παλέψουμε με σοβαρότητα για το καλύτερο δυνατό, τα ματς αυτά θα είναι μια πρόκληση για την ομάδα μου. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό που έχει συχνή παρουσία στην Ευρώπη, όμως ο φόβος δεν υπάρχει και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε εξίσου καλά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία. Ασφαλώς και το πρώτο ματς θέλει μεγάλη προσοχή, αφού, αν καταφέρουμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα οι ελπίδες μας για πρόκριση στη ρεβάνς θα αυξηθούν. Ωστόσο, γενικότερα πιστεύω ότι και στις δύο αναμετρήσεις πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και 100% αφοσιωμένοι».

Για τον συμπατριώτη του, τον Πάουλο Μπέντο, που κάθεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας: «Το έχω πει ξανά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που έχει αυτόν τον προπονητή στο τιμόνι του. Ήταν πάντα αυστηρός και απαιτητικός στις προπονήσεις και απόλυτος στο κομμάτι της τακτικής και αυτό που ζητούσε όλη την εβδομάδα ήθελε να το βλέπει στη διάρκεια του αγώνα. Του αρέσει η τακτική και ο συγκεκριμένος ήταν πάντα από τους τομείς που έδινε μεγάλη σημασία πριν, αλλά και στη διάρκεια του παιχνδιού»

 

Πηγή:www.sport-fm.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X