ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλιάτσικας: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος ανδρώθηκε στην Σάλκε, μίλησε για το παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League κόντρα στην Γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

«Έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την Σάλκε και πολλούς ποδοσφαιριστές της. Είναι η περιοχή που μεγάλωσα και το θεωρώ το δεύτερο σπίτι μου.

Η Σάλκε δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Είναι η νοοτροπία της έτσι που δεν καταλαβαίνει από έδρες και το έδειξε και την προηγούμενη φορά που συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Φέτος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα , έκανε ένα σερί με ήττες, αλλά στην Ευρώπη πέρασε άνετα στην επόμενη φάση».

Ποιος είναι το μεγάλο όνομα της Σάλκε και ποιον πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

«Ο Χούντελαρ είναι το μεγάλο όνομα της ομάδας, αν και φέτος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν έπρεπε να μπλοκάρει κάποιον ο ΠΑΟΚ , θα έλεγα τον Κονοπλιάνκα, είναι εξαιρετικός, είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά. Σίγουρα πάντως η Σάλκε ήταν πολύ καλύτερη πριν από τρία χρόνια».

Για τον Τσούπο-Μότινγκ και τον Κονοπλιάνκα: «Ο Τσούπο-Μότινγκ είναι χρόνια στην Γερμανία ,πολύ καλός επιθετικός , τελειώς διαφορετικό στιλ από τον Χούντελαρ. Ο Κονοπλιάνκα αγωνίζεται στα άκρα, πολύ καλός στο ένας εναντίων ενός, πολύ γρήγορος με τρομερή τεχνική κατάρτιση»

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι αν ΠΑΟΚ προετοιμαστεί καλά, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την κακή εικόνα που δείχνει στο πρωτάθλημα και η Σάλκε είναι η κατάλληλη ομάδα για να γίνει αυτό.

Και από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει, καθώς η Σάλκε είναι το φαβορί της αναμέτρησης».

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση