ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνδυνος για αναβολή στο Ζόρια – Γιουνάιτεντ

Ακόμα το σενάριο της αναβολής, φαίνεται πως υπάρχει για το παιχνίδι στην Ουκρανία, ανάμεσα στη Ζόρια και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, που βάζουν σε κίνδυνο το ματς.

Ο αγωνιστικός χώρος στην «Σλάβουτιτς Αρένα», έχει πιάσει πάγο σε αρκετά σημεία, ενώ την ώρα του παιχνιδιού η θερμοκρασία θα είναι σύμφωνα με την πρόγνωση στους -7, κάτι που κάνει ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα.

Λίγη ώρα πριν την σέντρα του ματς, ο διαιτητής της αναμέτρησης θα εξετάσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και θα πάρει την τελική απόφαση, με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, μίλησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει αιχμές ακόμα και προς τη FIFA.

«Οι υπεύθυνοι του γηπέδου προσπαθούν να το ζεστάνουν με κάθε τρόπο και να λιώνουν τον πάγο στα σημεία που υπάρχει, αλλά είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Η UEFA έπρεπε να ξέρει ότι σε αυτές τις χώρες είναι δύσκολο να παίζεις μέσα Δεκέμβρη» δήλωσε ο Special One.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X