ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απογοητευτικός...

Ένας κακός ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να πάρει έστω ένα βαθμό στην έδρα του από την Καραμπάχ και τώρα η πρόκριση έχει δυσκολέψει πολύ. Η Καραμπάχ κέρδισε 1-0 με τον Μίτσελ και πήρε γερό προβάδισμα για να περάσει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την υποχρέωση να επιτεθεί, όντως το επεδίωξε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Από νωρίς η Καραμπάχ είχε αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της και όταν βγήκε μπροστά, έγινε μετά που έκλεψε μπάλες.

Εξαίρεση αποτέλεσε ένα μικρό διάστημα στο 21-25’ που ο ΠΑΟΚ ήταν γύρω από την περιοχή και είχε μερικές καλές προϋποθέσεις. Το σουτ του Μυστακίδη στο 22’ η καλύτερη από αυτές. Μετά το μισάωρο, η Καραμπάχ κράτησε παραπάνω μπάλα και έτσι δεν άφησε ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Μια που βρήκε ο Τσίμιροτ στο 34’ την τελείωσε άσχημα.

Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τη διάθεση να πιέσει, χωρίς όμως και πάλι εκείνη τη ξεκάθαρη φάση που θα του επέτρεπε να σκοράρει. Ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Περέϊρα, ο Γκουρμπάνοφ τον Μίτσελ και ο δεύτερος ήταν αυτός που δικαιώθηκε αφού στο 69’ ο Ισπανός χαφ με ωραίο σουτ νίκησε το Γλύκο για το 1-0.

Οι αλλαγές του Ίβιτς ήταν οι Τιάμ και Σακχόφ, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε ιδέες στο παιχνίδι του και περίμενε ένα λάθος για να βρει γκολ. Στο 85’ ήταν η πιο αξιόλογη στιγμή του με το σουτ στην κίνηση του Περέϊρα εντός περιοχής που έφυγε άουτ. Ως εκεί. Η Καραμπάχ όχι μόνο κράτησε με άνεση το υπέρ της σκορ αλλά είχε και μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερη φορά.  Ο αγώνας, μοιραία, τελείωσε μέσα σε αποδοκιμασίες.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ(81’ Σακχόφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ(73’ Τιάμ), Μυστακίδης(61’ Περέϊρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης 

Καραμπάχ (Γκουρμπάνοφ): Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μεντβέτεφ, Ντλοβού(76’ Ρεϊνάλτο), Μουαρέ(88΄Ισμαίλοφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίγιεφ(64’ Μίτσελ), Αλμέϊδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση