ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπορούσε περισσότερα

Το γκολ του Σεμπά στο 30ο λεπτό με το οποίο ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα, έμμελε να διαμορφώσει το τελικό σκορ μιας και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πάολο Μπέντο δεν ήταν αρκετές ώστε να νικήσουν τον Έριτς για δεύτερη φορά. Η ομάδα του Πειραιά έφυγε από την «Αστάνα Αρένα» με το βαθμό της ισοπαλίας, γεγονός που ανάλογα με την εξέλιξη και του αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Γιάνγκ Μπόις, μπορεί να τον βάλει σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που μπήκε πιο αποφασιστικά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ντεσπότοβιτς. Ήταν μια φάση που η άμυνα του Ολυμπιακού πιάστηκε στον ύπνο, με τον σκόρερ να νικά πολύ εύκολα τον Λεάλι μέσα από τη μικρή περιοχή. Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 21ο λεπτό με δράστη τον Καρντόσο, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σεμπά με το τέταρτο φετινό του γκολ στο θεσμό έκανε το 1-1. Στο 38ο λεπτό ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μουζίκοφ αλλά ο Ισραηλινός διαιτητής έκλεισε τα μάτια.

Στην επανάληψη η Αστάνα απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Καπανάγκα στο 53ο λεπτό, με τον Ελιονούσι να μπαίνει στον αγώνα στο 65ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα να κάνει ανάστατη την αντίπαλη άμυνα αλλά να μη μπορεί να σκοράρει. Στο 74ο λεπτό ο Νορβηγός απείλησε με μακρινό σουτ, ενώ στο 85ο ένα δυνατό σουτ του Μάρτινς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ δεν ήρθε ούτε σε χρόνους καθυστερήσεων με την προσπάθεια του Καρντόσο, με τον Ολυμπιακό να συμβιβάζεται με το βαθμό της ισοπαλίας.

Αστάνα (Στανιμίρ Στόιλοφ): Έριτς, Σίτοβ, Μπεϊσεμπένκοβ, Μάλι, Λογκβινένκο, Σόμκο, Τουμάσι, Μουζίκοβ, Μαξίμοβιτς, Ντεσπότοβιτς (82' Κουλμπέκοβ), Καπανάγκα

Ολυμπιακός (Πάολο Μπέντο): Λεάλι, Βιάνα, Μποτία, Ομάρ, Ρέτσος, Καμπιάσο (81' Ρομάο), Μπουχαλάκης, Μάρτινς (91' Ανδρούτσος), Σεμπά, Μανθάτης (65' Ελιονούσι), Καρντόσο

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X