ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λαϊφης: «Δεν με επηρεάζει»

"Συγκεντρωμένος στην ομάδα μου δεν με επηρεάζει που ανήκω στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Κωσταντίνος Λαΐφης για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το αν είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον ίδιο: «Δεν με επηρεάζει. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι άλλο. Ήρθαμε για τη νίκη και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να το πετύχουμε. Δεν αισθάνομαι κάτι το διαφορετικό. Για μένα είναι απλά ένα παιχνίδι, όπως όλα τα προηγούμενα».

- το αν τον έχουν ρωτήσει οι συμπαίκτες του για τον Παναθηναϊκό: «Με ρώτησαν κάποιοι συμπαίκτες μου για τον Παναθηναϊκό και τους είπα ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με θερμούς οπαδούς και έντονη ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να σκεφτούμε τίποτε άλλο. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και αυτός είναι ο μόνος δρόμος».

- τα τελευταία αποτελέσματα της Σταντάρ: «Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια. Ήμασταν κακοί και το ξέρουμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή και όλοι μαζί να πάμε σε επιτυχίες».

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση