ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός ήταν Ολυμπιακός

Εμφάνιση αντάξια του ένδοξου Ευρωπαϊκού του παρελθόντος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος επανήλθε στις επιτυχίες στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν άκρως αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, κτίζοντας πολύ νωρίς ένα προβάδισμα έως και τριών τερμάτων.

Το χορό άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Φιγκέιρας και αφού πρώτα ο Φορτούνης έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Καζακστανών από δειά, για να δώσει στον συμποδοσφαιριστή του έτοιμο γκολ για το 1-0. Εφιαλτικό ήταν το δίλεπτο μεταξύ 33ου και 34ου λεπτού για την ομαδα του Στάνιμιρ Στόιλοφ μιας και ο Ολυμπιακός πυροβόλησε δις για να ανεβάσει το δίκτυ του σκορ στο 3-0. Αρχικά ο Ελιουνούσι έκανε το 2-0 με εξαιρετική ατομική ενέργεια και εν συνεχεία ο Σεμπά με ελιγμό στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη επικράτηση των «ερυθρολεύκων».

Στην επανάληψη, η Ελληνική ομάδα φάνηκε να ελέγχει την αναμέτρηση αλλά ένα αβίαστο λάθος του Λεάλι, έδωσε την ευκαιρία στον Καμπανάνγκα να μειώσει σε 3-1 στο 54ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Καζακστανοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 67ο λεπτό ο Σεμπά σκόραρε ξανά για να κάνει το 4-1. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ μιας και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα, σε μιαν προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού να κάνουν συντήρηση εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς (75' Καμπιάσο), Μάρτινς, Φορτούνης (80 Μπουχαλάκης), Ελιουνούσι (69' Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο

Αστάνα (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Έριτς, Άνιτσιτς, Τάγκιμπεργκεν (65' Μουζικόβ), Μπεϊζεμπέκοφ, Νουσερμπάγιεφ (59' Σιτόβ), Τουμάσι, Μάλι, Λογκβινένκο, Καμπανάνγκα (73' Ντεσπότοβιτς), Σόμκο, Κάνιας

Κόκκινη κάρτα: Κάνιας (2η κίτρινη)

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση