ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον κέρδισε και τον έπιασε

24sports team

info@24sports.com.cy

Συγκάτοικο στους τέσσερις βαθμούς απέκτησε μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 2-0 από την Καραμπάχ στο Μπακού. Υστέρησε σε απόδοση η ομάδα του Ίβιτς που δεν έφτιαξε πολλές καλές στιγμές. Καλό παιχνίδι από πλευράς Αζέρων από τον Ντίνο Εντλοβού που είχε δοκάρι, έπαιξε ως αλλαγή ο έτερος πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, Ευθύμης Κουλούρης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα και έφτιαξαν περισσότερες προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ από τον «Δικέφαλο», που είχε ως κύριο μέλημα να προσέξει στα μετόπισθεν και να ψάξει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει με κάποια αντεπίθεση. Μουαρέμ και Εντλοβού σε 10’ και 19’ αντίστοιχα ήταν οι εκφραστές των καλύτερων ευκαιριών για τους Αζέρους, με την προσπάθεια του πρώην επιθετικού της Ανόρθωσης να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ βρήκε μια μεγάλη φάση στο 23’ με το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Σαχόφ που απέκρουσε ο Σέχιτς, ενώ απείλησε ξανά στο 40’ με το σουτ του Κάμπος από μακρινή απόσταση, που έφυγε λίγο έξω.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως κύλησε και το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου, όμως η Καραμπάχ ευτύχησε να μετατρέψει την πρώτη ευκαιρία που βρήκε σε γκολ, με τον Κιντάνα στο 56’ να της δίνει το προβάδισμα. Όσο περνούσε ο χρόνος ο ΠΑΟΚ κρατούσε όλο και περισσότερο τη μπάλα, όμως ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα δεν του παρουσιάστηκε (πλην του σουτ του Μάτος στο 77’ που σταμάτησε σε αμυνόμενο), εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που τελείωσαν το παιχνίδι στο 87’ χάρη σε εύστοχο πλασέ σε τετ-α-τετ του Αμιγκουλίγιεφ.

Συνθέσεις
Καραμπάχ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσέινοφ, Σαντίγκοφ, Αγκολί, Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Αμιγκουλίγιεφ, Κιντάνα (90’ Αλασκάροφ), Μουαρέμ, Εντλοβού (76’ Μαντάτοφ).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (59’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος (77’ Κουλούρης), Τιάμ (66’ Περέιρα), Ροντρίγκες.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση