ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαν Πέρσι: «Παίζω εντός έδρας»

Σαν γηπεδούχος θα αισθάνεται ο Ρόμπιν φαν Πέρσι κατά την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Ολλανδό να κάνει δηλώσεις -όπως παλιά- στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον την παρουσία του ως αντίπαλος με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο χαρισματικός φορ, με τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, δεν βλέπει την ώρα για την σέντρα.

«Θα είναι μια ειδική περίσταση για μένα. Ξέρω ότι η Γιουνάιτεντ θέλει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Για μένα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος όμιλος. Στο τελευταίο μας παιχνίδι έπαιξα κόντρα σε μια παλιά μου ομάδα, την Φέγενορντ, και επόμενη είναι η Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ.

Παίζω για τη Φενέρμπαχτσε και θέλω να τα πάω καλά για την ομάδα μου, αλλά θα είναι σίγουρα να παίξω εντός έδρας, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο με εξαιρετικούς οπαδούς και κόντρα σε μια εξαιρετική αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο για εμάς. Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί.

Γενικά ανυπομονώ για ένα όμορφο απόγευμα και την όλη εμπειρία» δήλωσε.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση