ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πίρι: «Ο Μπεργκ δεν έχει ανθρωπιά, δεν με σεβάστηκε»

Ο Λεμπογκάνγκ Πίρι αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Μάρκους Μπεργκ πριν τη σέντρα του επαναληπτικού μεταξύ Μπρόντμπι και Παναθηναϊκού προσθέτοντας ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ που άρχισε μετά τον ισχυρισμό του πως ο Σουηδός φορ τού έκανε ρατσιστική επίθεση αποκαλώντας τον πίθηκο στο πρώτο ματς.

«Δεν μπορούσα να του δώσω το χέρι μετά από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν με σεβάστηκε ως ανθρώπινο ον, όπως οι υπόλοιποι, δεν βρήκα το λόγο να του δώσω το χέρι. Αν κάποιος δεν με βλέπω σαν άνθρωπο, δεν μπορώ κι εγώ να του δείξω ανθρωπιά. Η ανθρωπιά δεν υπάρχει στη ζωή του, άρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάω να τον χαιρετήσω. Αν δεν είναι άνθρωπος, δεν μπορώ να τον κάνω εγώ. Χρειάζεται να είσαι άνδρας για να ζητήσεις συγγνώμη κι από τη στιγμή που δεν το έκανε δεν μπορώ να περιμένω κάτι. Έτσι εστιάζω στον εαυτό μου και σε όσους με αντιμετωπίζουν σαν ίσο», ανέφερε ο Νοτιοαφρικανός μέσος.

Όσο για το αν επηρεάστηκε ο ίδιος ή η ομάδα του από το θέμα αυτό, είπε: «Για μένα δεν ήταν πρόβλημα. Είχα ένα πρόβλημα με το νούμερο εννιά του Παναθηναϊκού (σ.σ. έτσι τον αποκάλεσε, όχι με το όνομά του) και ήταν δύσκολο να το καταπιώ, αλλά σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να εστιάζεις σε ό,τι μπορείς να επηρεάσεις εσύ ο ίδιος κι αυτό είναι η απόδοσή μου. Όλα τα άλλα είναι για τα ΜΜΕ και τους προπονητές. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω και έκανα το καλύτερο που μπορούσα».


Europa League: Τελευταία Ενημέρωση