ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε δηλώνουν παίκτες

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων μας στα κύπελλα Ευρώπης, με τις ΑΕΚ και Ομόνοια ήδη να είναι στη διαδικασία βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Το καλεντάρι της UEFA είναι σφιχτό μέσα στο Καλοκαίρι, αφού σε ένα δίμηνο πρέπει να χωρέσουν οι οκτώ αγώνες των προκριματικών για τις διοργανώσεις της.

Έτσι, φέτος έχουμε την ιδιαιτερότητα να συμπίπτουν οι πρώτες σημαντικές ημερομηνίες.

Στις 20/6 θα γίνει η κλήρωση των πρώτων δυο προκριματικών, με τις Ομόνοια και ΑΕΚ να μαθαίνουν δυο αντιπάλους και τον ΑΠΟΕΛ αυτόν του δεύτερου γύρου. Την ίδια μέρα, τα μεσάνυχτα συγκεκριμένα, Ομόνοια και ΑΕΚ θα πρέπει να δηλώσουν και τη λίστα με τους παίκτες για τον πρώτο προκριματικό.

Ο ΑΠΟΕΛ, θα δηλώσει για πρώτη φορά λίστα παικτών στις 7 Ιουλίου για το δεύτερο προκριματικό champions league, ενώ στις 8/7 θα πρέπει να δηλώσουν Ομόνοια και ΑΕΚ  για τον αντίστοιχο γύρο του Europa αν βέβαια πρώτα περάσουν.

Στον τρίτο γύρο αρχίζει η εμπλοκή και του Απόλλωνα. Στις 15/7 θα μάθει τον αντίπαλο από την κλήρωση, όπως και όσοι περάσουν από τους υπόλοιπους, ενώ στις 22 του μήνα θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα παικτών. Μια μέρα νωρίτερα η ημερομηνία για το champions league.

Για τα play-offs τώρα, στις 5/8 η κλήρωση, στις 7/8 δηλώνουν λίστα οι ομάδες του chl και στις 8/8 του Europa.

Τονίζουμε πως από γύρο σε γύρο μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις, όμως από την ημερομηνία που αναφέρεται πιο πάνω μέχρι να γίνουν οι αγώνες του αντίστοιχου γύρου επιτρέπεται μόλις μια αλλαγή. Αυτή μπορεί να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα. Π.χ. για τον πρώτο προκριματικό του Europa, στις 29/6.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X