ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χιώτης για το... κράξιμο στον Κάριους

Ο Διονύσης Χιώτης τοποθετήθηκε για την κατακραυγή του Κάριους απ' τον κόσμο

Μετά το χθεσινό τελικό υπήρξε μια παγκόσμια κατακραυγή για τον Κάριους. Όλοι θεώρησαν πως αυτός ήταν ο φταίχτης για τον χαμένο τελικό της Λίβερπουλ (κάτι που όντως ισχύει). Βέβαια αρκετοί ήταν αυτοί που ξέφυγαν, κάτι που εξόργισε τον πρώην τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη. Ο ίδιος ξέρει από πρώτο χέρι την πίεση σε ένα τερματοφύλακα αλλά και την γκρίνια που υπάρχει όταν συμβεί ένα λάθος. Είναι ανθρώπινα τα λάθη όμως αρκετοί το ξεχνούν κατά το Χιώτη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το πιο εύκολο πράγμα ειναι το κράξιμο. Φυσικά οι πρώτοι που κράζουν ειναι αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε γήπεδο. Είπαμε ο Ελληνάρας το έχει αυτό. Ο Ελληνάρας εχει πάντα δίκιο και τα ξέρει όλα. Και φυσικά πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του, να τον βασανίσουν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ μολις επιστρεψει και φυσικά μετά κρέμασμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Γιατί έκανε λάθη και έχασε το Champions League η ομάδα. ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Και φυσικά όσοι κράζουν και αύριο πάνε στη δουλειά τους και κάνουν λάθος θα πουν ‘εντάξει μωρέ, άνθρωπος είμαι κι εγώ. Μπορώ να κάνω ένα λάθος’. Αλλά ξέχασα, μόνο ο τερματοφύλακας απαγορεύεται να κάνει λάθος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X