ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Ιβάν Γκαζίδης έχασε τη θέση του στην UEFA από τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί

Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, αντικαταστάθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA από τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σήμερα ανακοινώθηκε, πως τη θέση του ελληνοαφρικανού Ιβάν Γκαζίδη στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα πάρει ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Παρί, Αλ-Κελαϊφί. 

Ο ελληνικής καταγωγής (γεννημένος στη Νότια Αφρική), Ιβάν Γκαζίδης, αποχώρησε στις 18 Σεπτεμβρίου από την Άρσεναλ μετά από εννιά χρόνια και την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, ανέλαβε τα καθήκοντά του στην Άρσεναλ. 

Ταυτόχρονα, είχε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, αλλά σήμερα γνωστοποιήθηκε πως αποχωρεί. 

Η κίνηση αυτή έγινε, διότι μόνο ένας εκπρόσωπος κάθε χώρας-μέλους πρέπει να είναι στην επιτροπή. Ο άλλος είναι ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος είναι και επικεφαλής στην ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων).

Ο Αλ-Κελαϊφί επιλέχθηκε ομόφωνα να αντικαταστήσει τον Γκαζίδη και αυτό γίνεται μετά την υπόθεση στην οποία η Παρί φέρεται να έχει παρακάμψει το Financial Fair Play. 

H επιτροπή, τέλος, αποτελείται από 16 μέλη, δύο εκ των οποίων εκλέγονται από την ECA και οι υπόλοιποι από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Πηγή: sport-fm

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

Είμαστε τυχεροί...

Είμαστε τυχεροί...

Ας το κατανοήσουμε πως είμαστε τυχεροί, στην εποχή που ζούμε, απλά και μόνο με τη δυνατότητα που έχουμε να απολαμβάνουμε ...
 |  HOT SPOT
X