ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κόντε: «Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής της Τσέλσι ξέρει πως για να έχει ελπίδες κόντρα στην ομάδα του Μέσι, δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό λάθος.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα ήταν ένα καλό παιχνίδι για τους «μπλε». Απόψε το «καλό» δεν είναι αρκετό γι’ αυτούς και ο Αντόνιο Κόντε το γνωρίζει καλά.

«Όταν έχεις αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, την οποία θεωρώ μία από τις καλύτερες του κόσμου, και θέλεις να έχεις ελπίδες να κερδίσεις το ματς, πρέπει να κάνεις ένα τέλειο παιχνίδι. Αν κάνουμε ένα λάθος, θα το πληρώσουμε. Φυσικά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) δίνει το πλεονέκτημα στην Μπαρτσελόνα, αλλά την ίδια στιγμή ξέρουμε καλά τη φιλοσοφία της. Σίγουρα θα θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους, να σκοράρουν και να κερδίσουν. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Ιταλός προπονητής είναι καλά προετοιμασμένος για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει η αγγλική ομάδα: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, να έχουμε το μυαλό μας στον αγωνιστικό χώρο κάθε λεπτό του αγώνα και να γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα υποφέρουμε. Όχι μόνο η Τσέλσι, κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι προετοιμασμένη στο ενδεχόμενο ότι θα υποφέρει».

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση