ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να είμαστε ταπεινοί στον τελικό, αλλά.. όχι και τόσο»

Ταπεινός, αλλά όχι και τόσο, δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που θεωρεί ότι η Ρεάλ πρέπει να δείξει ότι είναι καλύτερη από τη Γιουβέντους. Επιπλέον ο Πορτογάλος σταρ, έχει την αίσθηση ότι η ομάδα του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα είναι η νικήτρια του μεγάλου τελικού στο Κάρντιφ, στις 3 του Ιούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για τη φυσική του κατάσταση: «Είναι πολύ καλή, η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ καλά. Λίγο παγωμένος αλλά καλά».

Για το ότι είναι πιο ξεκούραστος: «Είμαι τυχερός να λέω πως όλα αυτά τα χρόνια νιώθω καλά, όμως μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης των τελευταίων χρόνων. Η διαχείριση του Ζιντάν είναι πολύ καλή».

Για το διάλειμμα μετά το τέλος της σεζόν στη Λα Λίγκα: «Ήταν μια πολύ έξυπνη απόφαση από μεριάς του Ζιντάν. Όλοι οι παίκτες έχουν αγωνιστεί πολύ και εγώ νιώθω καλύτερα, ήταν καλό για μένα και εύχομαι να βοηθήσω με γκολ την ομάδα μου το Σάββατο. Διανύω μια πολύ γλυκιά στιγμή».

Για το άγχος πριν από τον τελικό: «Όχι, γιατί αν το σκέφτεσαι πολύ, μπορεί να τα πράγματα να σου πάνε αντίθετα, προσπαθώ να είμαι ήρεμος και έξω από το ποδόσφαιρο, γιατί ξέρω ότι τη μέρα του αγώνα θα επικρατεί χαμός».

Για το πώς κερδίζεται ένας τελικός: «Βάζοντας γκολ χωρίς να δεχτείς. Αυτό είναι το κλειδί, διανύουμε καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μας ηρέμησε πολύ το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα και τώρα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία. Είμαστε σε μία καταπληκτική στιγμή».

Για την ταπεινοφροσύνη στον τελικό: «Ναι, η ταπεινοφροσύνη είναι μια πολύ ισχυρή λέξη, αλλά το να είσαι υπερβολικά ταπεινός δεν είναι καλό. Πρέπει να μπεις με ταπεινότητα στο ματς, αλλά όχι τόση, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είναι εξαιρετική ομάδα η Γιουβέντους, αλλά και εμείς επίσης. Έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και θα κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση