ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι καπάρωσαν θέσεις

Περιμένουμε πως και πως τον μεγάλο τελικού του τσάμπιονς λιγκ για το 2017, όμως ήδη άρχισε να παίρνει μορφή και η επόμενη διοργάνωση αφού πολλές ομάδες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους.

Οι απευθείας θέσεις στους ομίλους για τη νέα σεζόν είναι 22 και ήδη οι 15 έχουν βρει κάτοχο και εντός ημερών θα βρουν και οι υπόλοιπες. Να τις δούμε:

Ισπανία: Η 37η αγωνιστική ξεκαθάρισε τα πράγματα με Ρεάλ, Μπαρσελόνα και Ατλέτικο να παίρνουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Η Σεβίλλη θα δοκιμάσει την τύχη της στα προκριματικά.

Αγγλία: Τσέλσι και Τότεναμ θα παίξουν ομίλους, αφού έχουν καπαρώσει τις δυο πρώτες θέσεις. Για την τρίτη, φαβορί είναι η Σίτι αλλά αν γκελάρει σε ένα από τα δυο παιχνίδι της τότε θα πάρει τη θέση η Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ έχει ελάχιστε ελπίδες πια ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ οριστικά είναι εκτός τετράδας και θα παλέψει για να βγει μέσω του Europa League.

Γερμανία: Η Μπάγερν και η Λειψία πήραν θέση, η Ντόρτμουντ θέλει να κερδίσει στο φινάλε για το τρίτο εισιτήριο. Η Χοφενχάϊμ ελπίζει σε στραβοπάτημα των Βεστφαλών αλλιώς προκριματικά.

Ιταλία: Η Γιουβέντους τυπικά δεν εξασφάλισε ακόμη, αλλά ουσιαστικά πήρε θέση. Ρόμα και Νάπολι παλεύουν για τη δεύτερη απευθείας θέση. Η Ρόμα είναι ένα βαθμό μπροστά αλλά δύσκολα πια θα γκελάρει κάπου στα δυο ματς που απέμειναν.

Πορτογαλία: Μπενφίκα και Πόρτο θα είναι ξανά στο μεγάλο ραντεβού. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να το κερδίσει από τα προκριματικά το εισιτήριο.

Γαλλία: Μονακό και Παρί είναι ομίλους, η Νις παίζει προκριματικά.

Ρωσία: Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι ομίλους, ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ διεκδικούν αυτή των προκριματικών με τη ΤΣΣΚΑ να είναι φαβορί.

Ουκρανία: Η Σαχτάρ είναι στους ομίλους και η Δυναμό Κιέβου θα παίξει προκριματικά.

Βέλγιο: Η Άντερλεχτ κερδίζει τη Σαρλερουά την Πέμπτη(18/5) και καθαρίζει πρωτάθλημα και ομίλους. Η Μπριζ θα παλέψει στα προκριματικά.

Ολλανδία: Η Φέγενοορντ επέστρεψε στους τίτλους και μαζί στους ομίλους. Ο Άγιαξ πάει προκριματικά εκτός και αν πάρει το Europa.

Τουρκία: Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ παλεύουν για τον τίτλο. Ο χαμένος πάει προκριματικά.

Ελβετία: Βασιλεία ομίλους, Γιάνγκ Μπόις προκριματικά.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X