ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βασίλισσα» για... Κάρντιφ

24sports team

info@24sports.com.cy

Με το 1,5 πόδι στον τελικό του Κάρντιφ, βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που χρειάζεται να κάνει απόψε μισό βήμα ακόμα στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να σφραγίσει επίσημα την πρόκριση της στον τελικό του Champions League.

 H «βασίλισσα», με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ, πήρε τρίποντο πρόκρισης στο πρώτο ματς κόντρα στην Ατλέτικο, επικρατώντας με 3-0 και απόψε το βράδυ (21.45) χρειάζεται απλά να κατέβει στο γήπεδο και να μην αυτοκτονήσει.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ξέρει καλά ότι δεν χρειάζεται απλά να κάνει υπέρβαση, αλλά ένα κανονικό θαύμα για να προκριθεί, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα σηκώσει λευκή σημαία απόψε το βράδυ. Έχει αποδείξει αυτή η Ατλέτικο, ότι ξέρει να παλεύει ως το τέλος και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Μπέιλ και ο Καρβαχάλ είναι εκτός για την ομάδα του Ζιντάν, ενώ ο Φερνάντεθ δεν θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο «Τσόλο» επιπλέον, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή των Χουανφράν και Χιμένες που είναι αμφίβολοι.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κροος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.


Πηγή : www.sport-fm.gr

 

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X