ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιντάν: «Μοναδικός ο Ρονάλντο»

Στην εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά τη νίκη της Ρεάλ με 3-0 επί της Ατλέτικο στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Μπερναμπέου».

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας αγώνας. Σημειώσαμε τρία τέρματα και κρατήσαμε το "μηδέν" στην εστία μας, ωστόσο υπάρχει και η ρεβάνς. Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, δεν ξέρεις ποιος θα περάσει. Μπορούμε να αισθανόμαστε χαρούμενοι, επειδή τα παιδιά έκαναν σπουδαίο αγώνα. Είμαι υπερήφανος για όλους τους.

Την πρώτη μισή ώρα ήμασταν φανταστικοί. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, όμως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι δύσκολο. Ας το απολαύσουμε, αλλά αύριο πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Μετά θα σκεφτούμε τη ρεβάνς. Τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη.

Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή. Ο Ίσκο έπαιξε καλά μεταξύ των γραμμών και προσέφερε πολλά. Τα πήγαν καταπληκτικά οι παίκτες και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά, κάναμε δύο αλλαγές που μας έδωσαν ανάσες και, πάνω από όλα, αμυντική ισορροπία.

Έχει δίκιο ο Σιμεόνε. Παίξαμε καλά, ήμασταν ανώτεροι, αν δούμε τον αγώνα και τον πίνακα, αλλά θα υποφέρουμε στη ρεβάνς, αυτό είναι σίγουρο.

Για τον Ρονάλντο δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μιλάνε τα πράγματα μόνα τους για αυτόν. Δεν ξέρω εάν οφείλεται στο rotation, ωστόσο το έχει το γκολ. Είναι μοναδικός. Κάποιες φορές πρέπει να ξεκουραστεί και το γνωρίζει, επειδή είναι έξυπνος. Στην ομάδα βγαίνει ένας, μπαίνει ένας, είναι εντυπωσιακός, όμως.

Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Όμως, έχουμε ακόμα δρόμο στο Champions League και στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να έχουμε ευφορία. Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη, απολαμβάνω κάθε μέρα με τους παίκτες μου, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι κι εγώ πρώτος από όλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνουμε».

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X