ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βασιλικό» πάρτι! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την συμπολίτισσα της Ατλέτικο με 3-0. Χατ τρικ ο Πορτογάλος στο 10', 73’ και 86’. Αγνώριστη η ομάδα του Σιμεόνε που πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση.

Ο αγώνας στην Μαδρίτη ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό. Στο 7’ ο Καρβαχάλ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Ομπλάκ απέκρουσε, στην επαναφορά ο Μπενζεμά προσπάθησε να κάνει την προβολή, όμως κτύπησε σε παίκτη της Ατλέτικο και πήγε σε κόρνερ. Στο 10’ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον «συνήθη ύποπτο» Κριατιάνο Ρονάλντο. Ήταν η μπαλιά του Κασεμίρο στον Πορτογάλο που με κεφαλιά από κοντά άνοιξε τον δείκτη του σκορ. Στο 16’ ο Ομπλάκ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βαράν από το κόρνερ του Κρόος. Η πρώτη απειλή για την Ατλέτικο ήρθε στο 17’, όταν ο Νάβας πρόλαβε τον Γκαμεϊρό που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Μπενζεμά και Μόντριτς πριν το πρώτο μισάωρο. Στο 32’, η Ατλέτικο απείλησε με τον Γκοντίν να αστοχεί από πολύ κοντά. Η Ρεάλ συνέχιζε να είναι πολύ καλύτερη, ενώ η Ατλέτικο δυσκολευόταν πάρα πολύ να κρατήσει μπάλα και να γίνει απειλητική. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την ομάδα του Ζιντάν μπροστά στο σκορ.

Η επανάληψη ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό. Κυρίαρχο στοιχείο η δύναμη στα πρώτα λεπτά με Ίσκο και Σαούλ να παίρνουν νωρίς μια κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις στο πρώτο του 20λεπτο. Η Ρεάλ κρατούσε σχετικά άνετα το υπέρ της προβάδισμα, ενώ η Ατλέτικο προσπαθούσε να απειλήσει χωρίς επιτυχία. Στο 73’, η Ρεάλ ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πάλι, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Στο 86’, ο Κριστιάνο με πλασέ από πολύ κοντά μετά το γύρισμα του Βάθκεθ σημείωσε το προσωπικό του χατ τρικ για το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ήταν μια απόλυτα δίκαιη επικράτηση της Ρεάλ, που την βάζει με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ. Από την άλλη, η Ατλέτικο ήταν μια σκιά του εαυτού της.

 

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ (46' Νάτσο), Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο (68' Ασένσιο), Μπενζεμά (78' Βάθκεθ), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Λούκας, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (58' Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (68' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57' Τόρες)

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X