ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προβάδισμα η Ρεάλ – Μπορεί η Λέστερ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Κύπριος τεχνικός Νίκος Ανδρονίκου. Ο Ανδρονίκου σχολίασε τους αγώνες του Champions League, ενώ τόνισε πως υπάρχουν φαβορί χωρίς όμως να είναι όλα τελειωμένα.

Αναλυτικά:

Για το Ρεάλ – Μπάγερν: «Σίγουρα έχει ένα προβάδισμα η Ρεαλ καθώς πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Προσωπικά και πριν το αγώνα πίστευα στη νίκη της Ρεάλ, καθώς είναι σε καλύτερη φόρμα από τους Γερμανούς. Θεωρώ πως η Ρεάλ θα πάρει την πρόκριση. Η Ρεάλ έχει κάποιες μονάδες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλτο που όταν πει να μιλήσει μιλά με τέρμα. Είναι παίχτης που κάνει τη διαφορά».

Για το Λέστερ – Ατλέτικο: «Σίγουρα μπορεί η Λέστερ, όμως από την άλλη μιλούμε για μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως τους Ισπανούς που είναι δυσκολοκατάβλητη. Οι Αγγλικές ομάδες έχουν ένα πολύ γρήγορο ρυθμό και η Λέστερ μπορεί, όμως είναι πολύ δύσκολο».

Για το Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: «Όταν μιλούμε για την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Αν ήταν άλλη ομάδα εκτός των Ιταλών τότε θα ήταν ανοικτά τα πάντα. Είναι δύσκολο καθώς είναι γεγονός πως στην Γιουβέντους οι σταρ είναι ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί, αντίθετα με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Είτε Μπονούτσι είτε Κιελίνη είτε Μπουφόν, η ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στελεχώνουν την Εθνική Ιταλίας»

Για τον Αντσελότι: «Ο Αντσελότι δεν είναι προπονητής της «Ιταλίας». Ένεκα του γεγονότος πως πήγε σε αρκετές ομάδες φύση επιθετικές, άλλαξε. Ο ίδιος το είπε μάλιστα σε ένα βιβλίο. Είναι το αντίθετο από τον Φάμπιο Καπέλο, τον οποίο θαυμάζω, καθώς είναι δογματικός. Βέβαια πήγε δυο φορές στην Ρεάλ και πήρε και τις δυο πήρε πρωτάθλημα. Ο Αντσελότι όμως είναι πιο ευέλικτος και ανοικτός».

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση