ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πετάξαμε» στ' αστέρια

24sports team

info@24sports.com.cy

Μια πολύ καλή εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Public της Λευκωσίας αφού ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας «ταξίδεψε στ’ αστέρια».

Ο άνθρωπος που ξέρει τι πάει να πει Champions League καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μας παρουσίασε το βιβλίο του που έχει γράψει για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τίτλο «Ταξίδι στ’ αστέρια».  Στο βιβλίο αναγράφονται ιστορίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς ενώ υπάρχει και αφιέρωμα για τις πορείες ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στον θεσμό.

Ο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων σε Κύπρο και Ελλάδα διηγήθηκε ιστορίες που αναγράφονται μέσα στο βιβλίο καθώς και τι τον ώθησε στην συγγραφή του.

Στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου πέραν από τον κ.Σωτηρακόπουλο ήταν και ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Παναγιώτης Φελλούκκας καθώς και ο Κώστας Ντάλτας. Από το πάνελ πέρασε και ο συνάδελφος, Ανδρέας Πογιατζής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί παράγοντες του ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων ήταν οι εκπρόσωποι τύπου του ΑΠΟΕΛ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης. Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο ο Σάββας Πηλακούτας όσο και ο Κυριάκος Δημητρίου και ο Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν μαθητές του κ.Σωτηρακόπουλου. Και οι τρείς τους κλήθηκαν να πουν λίγα λόγια για το βιβλίο έχοντας ως ευχή τους οι σελίδες για την ιστορία των Κυπριακών ομάδων να γίνουν ακόμη περισσότερες ενώ ξεχωριστό βιβλίο να γραφτεί και για μια χρυσή πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X