ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είναι δύσκολο να δεχθείς τον αποκλεισμό»

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν -απόλυτα απογοητευμένος- τόνισε πως όλοι στην ομάδα προσπαθούν να δεχθούν το αποτέλεσμα. 

Κανείς στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήθελε να σκεφτεί πριν από το παιχνίδι πως υπάρχει περίπτωση το Καμπ Νου να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό γήπεδο που επισκέπτονται για την φετινή περίοδο. 

Κι όμως αυτό συνέβη και όλοι οι Παριζιάνοι δεν έχουν παρά να το δεχθούν. Σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το χθεσινό 6-1. 

Ο ιδιοκτήτης της Παρί δεν ήθελε να σταθεί στα κερδισμένα πέναλτι της Μπαρτσελόνα: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την νίκη με 4-0 του πρώτου αγώνα, είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι στον επαναληπτικό χάσαμε με 6-1. Όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή». 

Ο επιχειρηματίας από το Κατάρ παραδέχθηκε ότι για όλοι στην ομάδα ήταν απογοητευμένοι, παρότι το σκορ του πρώτου αγώνα τους έδινε πολλές ελπίδες: «Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο αυτό (το 4-0) δεν σημαίνει τίποτα. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε αλλά θα συνεχίσουμε. Το να δέχεσαι 3 γκολ σε 7 λεπτά την στιγμή που έχεις κρατήσει το 3-1 για 88 λεπτά είναι πολύ δύσκολο».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση