ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βασιλική» πρόκριση! (vid)

Μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Νάπολι με ανατροπή στο σκορ με 1-3. Ο Ράμος, το αυτογκόλ του Μέρτενς σε κεφαλιά του Ισπανού αμυντικού και ο  Μοράτα τα γκολ των Ισπανών. Ο Μέρτενς έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι όμως δεν άντεξαν. Στους "8" η "Βασίλισσα" της Ευρώπης.

Η εικόνα του αγώνα

Η Νάπολι άρχισε καλύτερα το ματς, πιέζοντας από την αρχή. Ο Μάρεκ Χάμσικ είχε ένα άστοχο σουτ στο 8’ στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων. Οι Ιταλοί πίεζαν πολύ ψηλά από την αρχή, αναγκάζοντας την ισπανική ομάδα σε πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Ο Ινσίνιε είχε ένα ποολύ καλό σουτ που έφυγε άουτ στο 14’. Ένα λεπτό αργότερα, είχαμε την πρώτη ευκαιρία για την Ρεάλ, όταν ο Κρόος έπιασε το απευθείας σουτ από σέντρα του Μπέιλ, όμως αυτή κατέληξε στα χέρια του Ρέινα. Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με άστοχο διαγώνιο σουτ του Χάμσικ. Στο 18’ νέα ευκαιρία για την Ρεάλ, όταν το σουτ του Μπέιλ  κατέληξε στα χέρια του Ρέινα. Στο 24’ η Νάπολι προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ του Μέρτενς μετά από κάθετη του Χάμσικ, εξαργυρώνοντας απόλυτα την υπεροχή της στο ματς. Στο 29’, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πλασέ στο δοκάρι πλάγια μέσα από την μεγάλη περιοχή, αφού απέφυγε και τον Ρέινα. Στο 37’, η Νάπολι είχε και αυτή με την σειρά της δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Μέρτενς. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια μετά την άλλη για τους Ιταλούς με σουτ του Χάμσικ μέσα σ’ ένα λεπτό. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους Ιταλούς να είναι πολύ καλύτεροι και να προηγούνται στο σκορ. 

Η επανάληψη άρχισε με ευκαιρία του Μπενζεμά στο 47’, του οποίου το σουτ έφυγε μόλις άουτ. Η Ρεάλ ευτύχησε να ανατρέψει το σκορ με δύο ισάριθμες κεφαλιές του Ράμος (η δεύτερη κτύπησε και στον Μέρτενς και πιστώθηκε ως αυτογκόλ) από κόρνερ του Κρόος μέσα σε έξι λεπτά (51’ και 57’). Μετά από το δεύτερο γκολ του Ράμος, η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως επιτυχία. Από την άλλη, η Ρεάλ διαχειριζόταν το παιχνίδι με επιτυχία., διατηρώντας το υπέρ της προβάδισμα. Στο 83’, ο Ντάνι Καρβαχάλ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του μέσα από την μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Αλβάρο Μοράτα «εκλεισε» το τελικό σκορ με πλασέ μετά από προσπάθεια του Ρονάλντο.

Έτσι, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, ενώ η Νάπολι κρατά την πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

 

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Ρέϊνα, Χισάϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν (56' Ρογκ), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75' Ζιελίνσκι), Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70' Μίλικ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (80' Ίσκο), Κρόος, Μπέιλ (68' Βάσκεθ), Μπενζεμά (78' Μοράτα), Ρονάλντο.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση