ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άλλες δυο μάχες

24sports team

info@24sports.com.cy

Πόρτο - Γιουβέντους και Σεβίλλη – Λέστερ. Οι δύο αναμετρήσεις που συνεχίζουν την παράσταση που χθες βράδυ ήταν σε εκπληκτική φάση ολοκληρώνουν το βράδυ το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τη φάση των 16 του Champions League.

Πόρτο και Γιουβέντους τίθενται αντιμέτωπες πρώτη φορά σε διπλά νοκ-άουτ ματς. Στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1984 οι Ιταλοί είχαν νικήσει 2-1, ενώ στον όμιλο του 2001 είχαν νικήσει 3-1 στην Ιταλία και το ματς στο Πόρτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Αν οι γηπεδούχοι προκριθούν θα βρεθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για 9η φορά, ενώ αν τα καταφέρει η Γιούβε θα είναι για 17η φορά.

Ούτε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος, ούτε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ο τελευταίος θα έχει μία απώλεια. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα δει λοιπόν το ματς από την εξέδρα, με τον Αλέγκρι να τον τιμωρεί για το επεισόδιο που είχαν οι δυο την Παρασκευή στο ματς με την Παλέρμο.Σ υμπεριέλαβε στην αποστολή του τόσο τον Κιελίνι), όσο και τον Μπαρτζάλι. Οι δύο τους ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα.

Η Σεβίλλη έχει να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το 1958 (πρώτη και τελευταία φορά) και στη φάση των 16 έχει δύο συμμετοχές και ισάριθμους αποκλεισμούς (2008 και 2010). Προφανώς το 1958 δεν υπήρχαν νοκ-άουτ στους 16.

Ιστορική θα είναι και ενδεχόμενη πρόκριση της παραπαίουσας στην Αγγλία Λέστερ, καθώς για πρώτη φορά παίρνει μέρος σε νοκ-άουτ γύρο και πρώτη φορά παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη. Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου, Γκαμπριέλ Μερκάδο και των τραυματιών, Τρεμουλινάς και Παρέχα, ενώ επιθετικό πρόβλημα έχει ο Κλάουντιο Ρανιέρι με τους Σλιμανί και Ουγιόα να προέρχονται από τραυματισμό και μόνο τον δεύτερο να έχει ελπίδες να παίξει.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση