ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέιμαρ: «Είναι πρακτικά αδύνατο να προκριθούμε εμείς»

Αν και κάνει σπάνια δηλώσεις μετά τα παιχνίδια, ο Νέιμαρ μίλησε σε Μέσα της Βραζιλίας μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0.

Ο σταρ των «μπλαουγκράνα» νιώθει ότι είναι πλέον και πρακτικά αδύνατο να ανατρέψει αυτό το σκορ η ομάδα του στον επαναληπτικό αγώνα.

«Κοιτάξτε, είναι ένα παιχνίδι που δεν συμβαίνει συχνά σε εμάς. Όμως η Παρί έπαιξε καλά. Έκαναν σπουδαίο παιχνίδι, σκόραραν. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε, που είναι πολύ δύσκολο, πρακτικά αδύνατο. Αλλά δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε», είπε ο Νέιμαρ ενώ τόνισε ότι θα είναι δύσκολη η προετοιμασία.

«Είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είσαι τέσσερα γκολ πίσω. Δεν νομίζει να έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δώσω το μάξιμουμ στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε».

Σε ερώτηση αν τον εξέπληξε το αποτέλεσμα, είπε πως είναι γνωστό ότι η Παρί είναι καλή ομάδα.

«Ξέραμε ότι η Παρί είναι καλή ομάδα. Έχουν σπουδαίους παίκτες. Εμείς δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, οπότε ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα».

Ο επαναληπτικός θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8 Μαρτίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση