ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζεται η δράση

Το πρώτο πιάτο του διημέρου του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Ο Μητρο-γκολ στο ένα ματς και η απίστευτη «τεσσάρα» από την Παρί στην Μπαρτσελόνα, απέδειξαν ότι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μας είχε λείψει και μάλιστα πολύ.

Το δεύτερο πιάτο, περιλαμβάνει δύο σπουδαία ματς, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Νάπολι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Άρσεναλ στο παιχνίδι της βραδιάς.

Πάνω από τους «κανονιέρηδες» πλανάται μια απίστευτη κατάρα, την οποία θα προσπαθήσουν επιτέλους να ξεπεράσουν, παίρνοντας επιτέλους την πρόκριση. Διότι τα τελευταία έξι χρόνια, η ομάδα του Βενγκέρ κουνάει μαντήλι στην φάση των «16».

Τα πράγματα κόντρα στην Μπάγερν δεν θα είναι εύκολα, διότι οι Γερμανοί αποδεικνύονται εφιάλτες των Λονδρέζων, αφού τους έχουν αποκλείσει στην φάση των «16» τρεις χρονιές, το 2005, το 2013 και τελευταία το 2014.

Κανονικά θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Τσάμπι Αλόνσο που πήρε μέρος και έβγαλε την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, ενώ εκτός θα μείνουν οι Ριμπερί και Μπόατεγκ, ενώ από την άλλη ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ράμσεϊ και Καθόρλα.

Την πρόκριση της για έβδομη συνεχόμενη σεζόν στους «8» θα ψάξει η Ρεάλ που θέλει να τελειώσει τη δουλειά από απόψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Νάπολι.

Η «βασίλισσα» πάντως ξέρει πως η αποστολή κόντρα στους «παρτενοπέι» δεν είναι εύκολη, αφού οι Ιταλοί είναι εξαιρετική από τη μέση και μπροστά. Η Νάπολι άλλωστε δεν έχει να χάσει κάτι σε ένα ιστορικό ματς, στην δεύτερη συμμετοχή της στην φάση των «16». Η παρουσία στη Μαδρίτη του Ντιέγκο Μαραντόνα, δείχνει και την σπουδαιότητα του παιχνιδιού.

Εκτός αποστολής άφησε ο Ζιντάν τον Γκάρεθ Μπέιλ που δεν είναι έτοιμος, ενώ για τη Νάπολι βρίσκεται στην αποστολή ο Μίλικ που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι (21.45)

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ (21.45)

Πηγή: www.sport-fm.gr

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση