ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καβάνι vs Σουάρες

Όλα τα βλέμματα ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έντινσον Καβάνι και Λουίς Σουάρες θα αναμετρηθούν απόψε στο Παρκ Ντε Πρενς με τα στατιστικά τους να προκαλούν «ίλιγγο».

Ο επιθετικός των «Παριζιάνων» έχει σημειώσει 114 τέρματα σε 179 αναμετρήσεις με την Παρί, ενώ ο Σουάρες με την Μπάρτσα έχει πετύχει 109 γκολ σε 128 παιχνίδια. Με το Εθνόσημο ο Καβάνι σε 89 αγώνες έχει πετύχει 37 γκολ και απ την άλλη ο «Πιστολέρο» με 90 εμφανίσεις έχει σημειώσει 47 τέρματα.

Τη φετινή σεζόν ο επιθετικός της Παρί έχει 33 γκολ σε 31 παιχνίδια (25 στο Πρωτάθλημα, 6 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 2 στις άλλες διοργανώσεις) και ο Σουάρες 25 γκολ σε 32 αγώνες( 18 στο Πρωτάθλημα, 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 4 στο Κύπελλο και 1 σε άλλες διοργανώσεις).Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό είναι οι τρόποι που πετυχαίνουν τα τέρματα οι δύο αυτοί επιθετικοί.

Ο Καβάνι έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα του φέτος με το δεξί πόδι (23 στον αριθμό),ενώ 4 μπήκαν με το αριστερό και 6 προήλθαν με το κεφάλι. Αντίθετα ο Σουάρες έχει σημειώσει 19 τέρματα με το δεξί,5 με το αριστερό και μόλις 1 με το κεφάλι. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι και οι δύο έχουν ως πρώτη σκέψη το τελείωμα της φάσης με το «καλό» τους πόδι.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει και το σκοράρισμά τους μέσα και έξω από την περιοχή. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πετύχει 30 τέρματα μέσα από την περιοχή,( εκ των οποίον τα 7 προέρχονται με πέναλτι) και 3 εκτός περιοχής. Απ την άλλη πλευρά ο σέντερ φορ της ομάδος της Καταλονίας έχει σημειώσει 24 γκολ εντός περιοχής (κανένα πέναλτι) και μόλις 1 εκτός αυτής.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση