ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποδοσφαιράκι στην Σκωτία, ανατροπή η Μπάρτσα

Ο Γ' όμιλος του Champions League μας χάρισε ματσάρες αφού πέραν του πλούσιου θεάματος μας πρόσφερε και 9 γκολ! Στον αγώνα που έγινε στην Σκωτία Σέλτικ και Μάντσεστερ Σίτυ εξήλθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα αγώνα πραγματικά εντυπωσιακό. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 1-0 που βρισκόταν πίσω στο ημίχρονο και πήρε την νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Πλέον η Μπάρτσα είναι πρώτη στον όμιλο έχοντας το απόλυτο σε δύο αγώνες.

Η Σέλτικ θα νιώθει πιθανότατα αδικημένη από το τελικό 3-3 αφού όχι μόνο έβαλε δύσκολα στην Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά προηγήθηκε μάλιστα τρείς φορές για να ισοφαριστεί άλλες τόσες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε κανένα από τα τρία της γκολ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα πέραν τον 10 λεπτών. Συγκεκριμένα για τους Κέλτες σκόραραν οι Ντεμπέλε στο 3' και στο 47' ενώ το δεύτερο τους γκολ προήλθε από αυτογκόλ του Στέρλινγκ στο 20'. Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα γκολ της Σίτυ σκόραραν Φερναντίνιο στο 12', Στέρλινγκ στο 20', και Νολίτο στο 55'.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπαρτσελόνα έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Γκλάντμπαχ που αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο στην επανάληψη δεν άντεξε και δέχτηκε την ανατροπή. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Αζάρ στο 34' για τους Γερμανούς και οι Τουράν στο 65' και Πικέ στο 74' για την Μπαρτσελόνα.

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του ομίλου:

Μπαρτσελόνα 6

Μάντσεστερ Σίτυ 4

Σέλτικ 1

Γκλάντμπαχ 0

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση