ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρτι Ντόρτμουντ, σούπερ ανατροπή η Ρεάλ

Η Ρεάλ ισοφάρισε στο 89' με φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε τη νίκη επί της Σπόρτινγκ χάρη σε γκολ του Μοράτα στο 95'! Γκολ ο Παπασταθόπουλος στο 6-0 της Ντόρτμουντ επί της Λέγκια στην Βαρσοβία

Ρεάλ - Σπόρτινγκ 2-1
Σκόρερ: 47' Μπρούνο Σέζαρ / 89' Ρονάλντο, 95' Μοράτα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε το 0-0 και στο 47' άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη με το αριστερό σουτ στην κίνηση από τον Μπρούνο Σέζαρ, έπειτα από πάσα του Μπράιαν Ρουίς με την βοήθεια του Μόντριτς.

Μέσα σε λίγα λεπτά όμως οι Μαδριλένοι έφεραν τα πάνω-κάτω, με τον Ρονάλντο να ισοφαρίζει στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Μοράτα στην τελευταία φάση να φέρνει την μεγάλη ανατροπή με κεφαλιά.




ΡΕΑΛ: Κασίγια, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Ρούμπεν Σεμέντο, Κοάτες, Ζέεχελααρ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Άντριεν Σίλβα, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ, Μπράιαν Ρουίς, Ντοστ.

Λέγκια - Ντόρτμουντ 0-6 
Σκόρερς: 7' Γκέτσε, 15' Παπασταθόπουλος, 17' Μπάρτρα,  51' Γκερέιρο, 76' Κάστρο, 87' Ομπαμεγιάνγκ

Εκρηκτικό και ιστορικό το ξεκίνημα της Ντόρτμουντ στην Βαρσοβία, καθώς προηγήθηκε με 3-0 στο 17', κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ φιλοξενούμενη ομάδα στο Champions League.

Στο 7' ο Μάριο Γκέτσε με κεφαλιά (!) άνοιξε το σκορ από την σέντρα του Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ στο 15' και στο 17' σκόραραν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μαρκ Μπάρτρα.

Άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν στο Β' μέρος, με τους Γκερέιρο, Κάστρο και Ομαμεγιάνγκ να συντελούν στον θρίαμβο.

ΛΕΓΚΙΑ: Μάλαρτζ, Μπερεσίνσκι, Νταμπρόβσκι, Τσερβίνσκι, Γκιλιέρμε, Οτζίτζα-Οφόε, Γιοντλόβιετς, Μουλέν, Λανζέλ, Καζαϊζβίλι, Πρίγιοβιτς.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Πούλισιτς, Γκέτσε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουσμάν Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X