ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με το δεξί η Λέστερ, «γκέλα» για Πόρτο

Η Λέστερ νίκησε με 3-0 την Μπριζ στο Βέλγιο, με τον Μαχρέζ να σκοράρει δύο φορές, ενώ Πόρτο και Κοπεγχάγη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Μπριζ - Λέστερ 0-3
Σκόρερ: 5' Ολμπράιτον, 29' και 61' Μαχρέζ

Μόλις στο 3ο λεπτό η Μπριζ έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τον Ισκιέρδο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ, έπειτα από την εξαιρετική μπαλιά του Χανς Βανάκεν.

Ο Βέλγος μέσος δύο λεπτά αργότερα δεν συνεννοήθηκε με τον τερματοφύλακά του, πήρε κεφαλιά προς τα πίσω σε εκτέλεση πλαγίου και ο Μαρκ Ολμπράιτον πέτυχε ένα πανεύκολο γκολ με κοντινό πλασέ, έπειτα από την κακή έξοδο του Μπουτέλ.

Ο κορυφαίος παίκτης της περσινής πρωταθλήτριας στην Premier League, o Αλγερινός, Ριγιάντ Μαχρέζ, έκανε το 0-2 στο 29ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

ΜΠΡΙΖ: Μπουτέλ, Φαν Ράιν, Ένχελς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Βανάκεν, Τομάς Πίνα, Σίμονς, Βόρμερ, Ισκιέρδο, Ντιαμπί.
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Λουίς Ερνάντεθ, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντινκγουότερ, Αμάρτεϊ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Βάρντι, Σλιμανί.

Πόρτο - Κοπεγχάγη 1-1
Σκόρερς: 13' Οταβίνιο / 52' Κορνέλιους

Χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 13 λεπτά για να σκοράρει στο ντεμπούτο στο Champions League ο Οταβίνιο, με τον 21άχρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ για την Πόρτο με εξαιρετικό σουτ, έπειτα από ασίστ του Αντρέ Σίλβα με "τακουνάκι".

Η απάντηση από την Κοπεγχάγη ήρθε στο 52ο λεπτό με τον Κορνέλιους να ισοφαρίζει σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από το σουτ του που κόντραρε σε αμυντικό και την κακή έξοδο του Ίκερ Κασίγιας.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Λαγιούν, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλέξ Τέλες, Ντανίλο Περέιρα, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Χεσούς Κορόνα, Οταβίνιο, Αντρέ Σίλβα
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Ρόμπιν Όλσεν, Άνκερσεν, Ζάνκα Γέργκενσεν, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Κβιστ, Ντιλέινι, Γκρέγκους, Τουτού, Σανταντέρ, Κορνέλιους

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X