ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασυνεπής «Κυρία»

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το σπουδαιότερο από πλευράς ονομάτων παιχνίδι της δεύτερης μέρας της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού Γιουβέντους και Σεβίλλη έμειναν στο 0-0 στο Τορίνο.

Το παιχνίδι κύλησε σε μέτρια επίπεδα από πλευράς θεάματος στο πρώτο μέρος, με τη Γιουβέντους να είναι καλύτερη και να δημιουργεί δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αμφότερες με τον Σάμι Κεντίρα. Παρότι βγήκε απέναντι από τον Ρίκο, ωστόσο, ο Γερμανός μέσος πλάσαρε άστοχα και πάνω στον Ισπανό τερματοφύλακα σε 8’ και 15’ αντίστοιχα.

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη και στο δεύτερο μέρος όμως η άμυνα της Σεβίλλης εξακολουθούσε να μην της επιτρέπει να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ρίκο. Η καλύτερη ευκαιρία βρέθηκε στο 59’, όμως ο Ιγουαΐν στάθηκε άτυχος βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του. Η τελευταία ευκαιρία βρέθηκε στο 92’, με τον Ρίκο να σταματά την κεφαλιά του Σάντρο και να κρατά αναλλοίωτο το 0-0.

Συνθέσεις
Γιουβέντους:
Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλβες, Εβρά (68’ Σάντρο), Κεντίρα, Λεμινά, Ασαμόα (68’ Πιάνιτς), Ντιμπάλα (86’ Πιάτσα), Ιγουαΐν.
Σεβίλλη: Ρίκο, Μερκάδο, Ραμί, Παρέχα, Εσκουδέρο, Κρανεβίτερ (78’ Φερέιρα), Ιμπόρα, Ενζόνζι, Βάσκες (90’ Καρίσο), Σαράμπια (63’ Κορέα), Βιτόλο.

Περίπατος για τη Λιόν
Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, η Λιόν δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Τολισό στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους Φέρι και Κορνέ σε 49’ και 57’ αντίστοιχα να καθαρίζουν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Εντεκάδες
Λιόν:
Λόπες, Γιανγκά-Μπιουά, ΕνΚουλού, Τολισό, Φέρι, Ντάρντερ, Μορέλ, Ράφαελ, Γκοναλόν, Κορνέ, Ριμπούς.
Ντιναμό: Σέμπερ, Σουντανί, Ζόνας, Μασάντο, Φερνάντες, Πάβιτσιτς, Πίβαριτς, Σίλντενφελντ, Τσόριτς, Μπένκοβιτς, Στογιάνοβιτς.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση