ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αrrivederci Roma!(pics+vid)

Στους ομίλους του champions league για έκτη σερί σεζόν θα βρεθεί η Πόρτο, που πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στο Ολίμπικο επί της Ρόμα και την άφησε εκτός ομίλων. Φελίπε, Λαγιούν και Κορόνα τα γκολ για τους «Δράκους».

Το ματς ξεκίνησε με μια πολύ καλή απόκρουση του Κασίγιας σε σουτ του Ναινγκολάν στο 2’, με τον αγώνα να στραβώνει για τη Ρόμα νωρίς όταν στο 8’ μια κεφαλιά του Φελίπε έφερε γκολ και σκορ πρόκρισης για την Πόρτο. Οι Ρωμαίοι τα έχασαν προς στιγμή και φτάσαμε στο εικοσάλεπτο για να μπορέσουν να αντιδράσουν ουσιαστικά με κάποια κόρνερ αλλά χωρίς ευκαιρίες. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 37’ με το σουτ του Σαλλάχ από την μικρή περιοχή αλλά και πάλι ο Κασίγιας ήταν εκεί. Δεν έφτανε αυτό και δυο λεπτά μετά αποβλήθηκε και ο Ντε Ρόσσι για χτύπημα με τις σχάρες στον Μάξι Περέϊρα, τον τραυμάτισε κιόλας, και η ζημιά μεγάλωσε. Στις καθυστερήσεις, ο Ερέρα παραλίγο να σκοράρει δεύτερο για την Πόρτο όμως το σουτ του έφυγε μόλις άουτ.

Όλα ήταν εις βάρος της Ρόμα και απλά έγιναν χειρότερα στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Έμερσον με το που μπήκε ουσιαστικά να αποβάλλεται κι αυτός για σκληρό φάουλ που έκανε. Η Ρόμα δεν το παράτησε το ματς, προσπάθησε να το χτυπήσει αλλά δεν της βγήκε η μεγάλη φάση και στο τέλος το πλήρωσε στις αντεπιθέσεις. Στο 73’ ο Λαγιούν μετά από άστοχη έξοδο του Σέζνι τελείωσε την πρόκριση με το 2-0 ενώ ο Κορόνα αμέσως μετά με σουτ στην κλειστή του Πολωνού απλά έδωσε και διαστάσεις με το τρίτο γκολ.

Ρόμα (Σπαλέτι): Σέζνι, Ζουάν, Ναινγκολάν, Παρέδες(42’ Έμερσον), Στρούτμαν, Περότι(86' Ζέρσον), Ντζέκο(59’ Ντζέκο), Σαλλάχ, Πέρες, Ντε Ρόσσι, Μανωλάς

Πόρτο(Εσπίριτο Σάντο): Κασίγιας, Περέϊρα(45’ Λαγιούν), Μαρκάνο, Αντρέ Σίλβα(66’ Γκόμες), Τέγιες, Ερέρα, Κορόνα, Αντρέ Αντρέ, Ντανίλο, Οτάβιο, Φελίπε

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση