ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρω-ξεφτίλα!

Μια νύχτα ντροπής για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με 1-0 από την Χάποελ Μπέερ Σεβά και έμεινε εκτός τσάμπιονς λιγκ για πρώτη φορά από το 2011! Τραγικός Ολυμπιακός, αγνώριστος και δεν μπόρεσε καλά καλά να φτιάξει φάσεις για να πάρει αυτό που ήθελε. Ο Τζέτεκ στο 79’ το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Όλα καλά, μέχρι την τελική προσπάθεια όμως. Αυτό ήταν το ρεζουμέ του πρώτου μέρους για τον Ολυμπιακό που μετά το δεκάλεπτο ανέβηκε και πίεσε την Χάποελ, την ανάγκασε σε λάθη όμως τις καλές τελικές δεν τις είχε. Πριν όλα αυτά βέβαια, χρειάστηκε να επέμβει ο Καπίνο στο 10’ στο σουτ του Μέλικσον για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός έκλεψε πολλές φορές την μπάλα και βγήκε μπροστά, κέρδισε κόρνερ και άλλα στημένα όμως στην απόπειρα να τροφοδοτήσει τον Ιντέγιε απέτυχε. Ως αποτέλεσμα ήταν να σουτάρουν από μακριά οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς κάποιο από αυτά να βρει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος έμοιαζαν σαν υπνωτισμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ ο Βίκτορ έκανε νωρίς και αναγκαστική αλλαγή αφού ο, μετριότατος, Φιγκέϊρας τραυματίστηκε. Ο Μανιάτης μπήκε και στο 56’ ο Νουακαέμε έκανε μια εξαιρετική φάση, πέρασε μέσα από Μανιάτη και Μιλιβόγιεβιτς για να σώσει στο τετ α τετ ο Καπίνο. Ο Βίκτορ έριξε και τον Μαζουακού στο ματς, ενώ ο Μπακχάρ απάντησε με Λούσιο και Ράντι.
Αυτή η άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού, τελικά πληρώθηκε στο 79’ με το σουτ του Τζέτεκ που πέρασε από πολλά σώματα και ξεγέλασε τον Καπίνο για το 1-0. Αμέσως ο Βίκτορ έριξε στο ματς τον Πουλίδο ενώ ο Μπάκχαρ απέσυρε τον Μέλικσον. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά η μόνη καθαρή φάση ήταν μια κεφαλιά του Καπίνο(!) στο τέλος, Μοιραία η ήττα και ο αποκλεισμός ήταν αναπόφευκτα.

Χάποελ(Μπακχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζετέκ, Νουακέμε, Μπαρντά(60’ Λούσιο), Χόμπαν, Νταβιτζάβα, Μπράουν(66’ Ράντι), Μελίκσον(82’ Τάχα), Όγκου

Ολυμπιακός (Βίκτορ): Καπίνο, Φιγκέιρας(51’ Μανιάτης), Ντα Κόστα, Μποτία(81’ Πουλίδο), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι(60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση