ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταχτσίδης: «Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του..

Έτοιμος να πανηγυρίσει επιτυχίες με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας. 

«Είναι μεγάλη τιμή να έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να φοράω αυτή τη φανέλα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και εύχομαι να καταφέρουμε πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στο σύνολο και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε σε επιτυχίες αυτή τη σεζόν».

Για το αν πιστεύει ότι θα του ταιριάξει το αγωνιστικό στιλ της ομάδας και στην Championship, σχολίασε: «Έχω ακούσει πολλά για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι σκληρό πρωτάθλημα, χρειάζεται φυσική κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξω σε αυτό το στιλ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να είμαι δυνατός, αλλά μου αρέσει, επίσης, να παίζω καλό ποδόσφαιρο. Με τους συμπαίκτες που βρήκα εδώ ξέρω ότι θα ταιριάξω. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω τη δουλειά».

Αγγλία: Τελευταία Ενημέρωση

X