ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα «έχωσε» ξανά στη διοίκηση ο Κόντε!

Ο Αντόνιο Κόντε, λοιπόν, τα έβαλε ξανά με τη διοίκηση της Τσέλσι, αυτή τη φορά για τα μεταγραφικά ζητήματα!

Το είχε δηλώσει πρόσφατα. Ό,τι σκέφτεται θα το λέει, ανεξάρτητα εάν εαυτό του κοστίσει την παρουσία του στην ομάδα! Ο Αντόνιο Κόντε, λοιπόν, τα έβαλε ξανά με τη διοίκηση της Τσέλσι, αυτή τη φορά για τα μεταγραφικά ζητήματα!

Ο Ιταλός τεχνικός τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της μεταγραφικής πολιτικής των «μπλε», που τους θέλει να παίρνουν ένα… τσουβάλι παίκτες και να διώχνουν άλλους τόσους! Μάλιστα, δεν δίστασε- με έμμεσο τρόπο- να συγκρίνει την ομάδα του με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δαπανά εκατοντάδες ευρώ για μόνο 2-3 προσθήκες!

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αντιληφθούμε ποιο είναι το επίπεδο μας. Δυσκολευόμαστε να διεκδικήσουμε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να το αποδεχθούμε. Στο μέλλον, όμως, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει αυτό εάν εστιάσουμε στην αγορά 2-3 παικτών και όχι οκτώ! Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι αγοράσαμε οκτώ παίκτες και ξοδέψαμε λιγότερα χρήματα από άλλες ομάδες που πήραν 2 ή 3», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κόντε και συνέχισε:

«Πρέπει να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Για να πας μπροστά πρέπει να έχεις 15-16 ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι αλλάξαμε τους 8! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις βάσεις ως ομάδα. Χάσαμε δυνατούς, έμπειρους παίκτες. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ήρεμοι, ρεαλιστές και να θέσουμε βάσεις για να χτίσουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X