ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ναυαγεί» του Σάρι στην Τσέλσι

Καθόλου βέβαιη δεν είναι η πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι από την Τσέλσι, αφού οι Λονδρέζοι δείχνουν να φοβούνται τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Ιταλού.

Μπορεί η πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι από την Τσέλσι να έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, σύμφωνα τουλάχιστον με νεότερο ρεπορτάζ του «Sky Sports».

Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, ο Ιταλός τεχνικός που είναι και εγκλωβισμένος στο συμβόλαιο που είναι ακόμα σε ισχύ με τη Νάπολι, παρά το γεγονός ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει ανακοινωθεί ως διάδοχός του, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γίνει κάτοικος Λονδίνου, αφού οι «μπλε» κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικές απόψεις, για σεξιστική λογική απέναντι σε γυναίκες δημοσιογράφους, ενώ στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί για ομοφοβικά σχόλια στο περιθώριο διένεξής του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. 

Βάσει αυτών των δεδομένων δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η Τσέλσι θα αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

www.sport-fm.gr

 

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X