ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κόντε: «Υπάρχει... χαζός και έξυπνος τρόπος για απόλυση»

Ζήτησε υπομονή και στήριξη ο Κόντε από τη διοίκηση

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Υπομονή και στήριξη ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο Αντόνιο Κόντε από τη διοίκηση της Τσέλσι κάνοντας λόγο για έναν χαζό κι έναν έξυπνο τρόπο απόλυσης ενός προπονητή αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να βρεθεί άμεσα εκείνος σε δύσκολη θέση στον πάγκο των «μπλε».

Ο Ιταλός κόουτς θέλησε να τονίσει πως ένα κλαμπ οφείλει να επενδύει σε έναν τεχνικό με μακρόπνοο πλάνο κι όχι να τον απολύει επειδή οι αρχικές επιτυχίες δεν έτυχαν ανάλογης συνέχειας, όπως συνέβη στην περίπτωσή του.

«Κατά την άποψή μου, συνεχίζεις να συνεργάζεσαι με έναν προπονητή, όχι γιατί πέτυχε την πρώτη του σεζόν, αλλά γιατί εμπιστεύεσαι τη δουλειά του. Έπειτα επενδύεις σε αυτόν και στο πλάνο. Δεν είναι εύκολο να φτάνεις συνέχεια σε επιτυχίες, ειδικά στην Αγγλία... Μπορεί να κερδίζεις και να κατακτάς τίτλους, αλλά το κλαμπ να μην είναι ευχαριστημένο από εσένα. Γι' αυτό το λόγο, ίσως είναι εύλογο να απομακρυνθεί ένας προπονητής.

Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί ένας σύλλογος να εμπιστευθεί έναν κόουτς για τη δουλειά που καταβάλλει και να επιλέξει η ομάδα να επενδύσει πάνω του, άσχετα αν δεν έφερε άμεσα επιτυχίες. Υπάρχουν δύο τρόποι. Ο χαζός και ο έξυπνος τρόπος..

Σέβομαι την άποψη του καθενός και πιστεύω πως αν παρθεί κάποια στιγμή η απόφαση να μη συνεχίσω στο πόστο μου, θα γίνει διότι η ομάδα θα έχει πάψει να είναι ευχαριστημένη μαζί μου...» ήταν τα λόγια του Κόντε.

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X