ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Για μένα έχει τελειώσει η υπόθεση Κόστα»

Ο προπονητής της Τσέλσι μίλησε επιτέλους για το θέμα με τον Ισπανό επιθετικό τονίζοντας ότι ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει το Γενάρη από την ομάδα.

Για το θέμα του Ντιέγκο Κόστα μίλησε ο Αντόνιο Κόντε, εξηγώντας ότι ο ίδιος ήθελε πολύ να φύγει το Γενάρη για την Κίνα και τώρα η κατάσταση δεν γυρνάει.

Ο 28χρονος άσος φεύγει από το Λονδίνο μετά από 12 μήνες παρουσίας του Ιταλού προπονητή εκεί και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ντιέγκο Κόστα ζητούσε να φύγει από την Τσέλσι και οι «μπλε» προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν να μείνει.

Ο Αντόνιο Κόντε χαρακτηριστικά είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν βρίσκονται εδώ μαζί μας. Αυτό που μπορώ σίγουρα να σας πω είναι ότι ο Κόστα το Γενάρη ζητούσε να φύγει, ήταν ξεκάθαρος με το τι ήθελε να κάνει σχετικά με την ομάδα και τον ίδιο. Για μένα η υπόθεση έχει τελειώσει».

Ο τεχνικός των Λονδρέζων έχει ήδη πάρει τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άλβαρο Μοράτα. Ο Ντιέγκο Κόστα πάντως έχει δείξει ποια θα είναι πιθανότατα η νέα του ομάδα, καθώς πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε σε ένα πάρτι φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση