ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημαντικός ο Σεσκ για Κόντε

Προσπάθεια να κρατήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας στο Λονδίνο κάνει ο προπονητής των «μπλε», που υποσχέθηκε στον Ισπανό μέσο πιο κομβική θέση μέσα στην ομάδα. 

Ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ρόλο που είχε στην ομάδα τη σεζόν που πέρασε όπου η Τσέλσι κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, άρχισε σοβαρά να σκέφτεται το μέλλον του σε άλλο σύλλογο. Ο Αντόνιο Κόντε πάντως δεν θέλει ούτε να διανοηθεί να τον χάσει και έτσι του υπόσχεται σημαντικότερο ρόλο μέσα στην ομάδα. 

Μπορεί η άφιξη του Τιεμουέ Μπακαγιόκο να ενίσχυσε τη μεσαία γραμμή των «μπλε», ωστόσο μία πιθανή φυγή του Φάμπρεγας θα είναι καταστροφική καθώς οι Λονδρέζοι θα έχουν να δώσουν πολλά παιχνίδια φέτος λόγω της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Επιπλέον, ο Μάτιτς είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι και σε συνδυασμό με την πώληση του Ναθάνιελ Τσαλομπά στη Γουότφορντ, αφήνει τους «μπλε» με λίγους παίκτες στη μεσαία γραμμή και θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια που πρέπει να δώσουν. 

Ο Κόντε λοιπόν θέλει να εμπιστευτεί τον Φάμπρεγας για αυτό και του υπόσχεται πιο κομβικό ρόλο στην ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πάντως ο ίδιος ο παίκτης ανησυχεί αφού πριν λίγες μέρες αποκτήθηκε ο Μπακαγιόκο από τη Μονακό. 

Την ίδια ώρα, η Μίλαν παρακολουθεί την υπόθεση και θα μπορούσε να κινηθεί για τον 30χρονο άσο των «μπλε». Ο Σέσκ Φάμπρεγας την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε μόνο 18 φορές στη αρχική ενδεκάδα ωστόσο, κατάφερε να πετύχει 7 γκολ και να μοιράσει 13 ασίστ. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση