ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπέγραψε ο Κόντε!

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα των πρωταθλητών Αγγλίας έκλεισε με θετικό τρόπο, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε πως ο Αντόνιο Κόντε υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Το θέμα αυτό είχε φέρει σκιές κατά καιρούς στις σχέσεις του Ιταλού με το σύλλογο, όμως τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για τα φιλικά σε Κίνα και Σιγκαπούρη.

Το νέο συμβόλαιο δεν επεκτείνει χρονικά τη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, το αρχικό ήταν τριετές, αλλά προνοεί αναθεωρημένους οικονομικά όρους για τον ίδιο.

Στη δήλωσε που έκανε ο Κόντε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο με τη Τσέλσι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στον πρώτο μας χρόνο για να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό, κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να παραμείνουμε στην κορυφή.

Οι φίλοι της Τσέλσι με έχουν στηρίξει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα πριν ένα χρόνο και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε μαζί τις επιτυχίες».

Από μεριάς της η διευθύντρια Μαρίνα Γκρανόβσκαγια είπε: «Ο Αντόνιο κατάφερε πέτυχε απίστευτα πράγματα την περασμένη σεζόν, καθώς προσαρμόστηκε στο αγγλικό ποδόσφαιρο πολύ γρήγορα και μας οδήγησε στην κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ.

Αυτό το νέο συμβόλαιο αποδεικνύει την πίστη μας πως μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα εντός συνόρων την ίδια στιγμή που επιστρέφουμε στην Ευρώπη και το τσάμπιονς λιγκ».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως το τιμ ενισχύεται με δυο ακόμα Ιταλούς. Τον Πάολο Βανόλι ως βοηθό και τον Νταβίντ Ματζότα ως αναλυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X