ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προάγγελος αποχώρησης για Κόστα-Μάτιτς!

Την ελευθερία να αποφασίσουν οι Ντιέγκο Κόστα και Νέμανια Μάτιτς για το αν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή της Τσέλσι στο ταξίδι της σε Κίνα και Σινγκαπούρη παραχώρησε ο λονδρέζικος σύλλογος στους δύο παίκτες του, όπως μετέδωσε το «Sky Sports»!

Η απόφαση που έλαβαν οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αγγλίας έρχεται να «φουντώσει» ξανά τα σενάρια που θέλουν, τόσο τον -πολιτογραφημένο- Ισπανό επιθετικό, όσο και τον Σέρβο μέσο μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τον Ντιέγκο Κόστα, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς βάσει των όσων έχουν προηγηθεί, οι δύο πλευρές δεν επιθυμούν τη συνεχιση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τον 28χρονο επιθετικό να επιδιώκει την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σχετικά, ωστόσο, με τον Μάτιτς, η κίνηση να του δοθεί άδεια, ώστε να μην ακολουθήσει, εφόσον δεν το θέλει, την τουρνέ προετοιμασίας των «μπλε» στις χώρες της Ασίας έρχεται να εντείενει ακόμη περισσότερο την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και σύμφωνα με την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση