ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ντιέγκο Κόστα «ψηφίζει» Ατλέτικο

Εμπράκτως φαίνεται πως δείχνει την προτίμησή του στην ομάδα, από την οποία αποχώρησε το 2014 για να ενταχθεί στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sports», ο παίκτης βρίσκεται σε επαφές με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός γράφεται πως συζητά την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος», στους οποίους έχει εκμυστηρευτεί πως επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά. Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον προπονητή του στους «μπλε», Αντόνιο Κόντε, ο 28χρονος φορ θα πρέπει να θεωρείται με το... 1,5 πόδι εκτός «Στάμφορντ Μπριτζ», μολονότι έχει συμβόλαιο με τους φετινούς πρωταθλητές Αγγλίας, η ισχύς του οποίου εκτείνεται μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Παρά τη βούληση του Κόστα να γίνει και πάλι μέλος της Ατλέτικο, ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας έχει απαγορευτικό μεταγραφών ως ποινή που του επέβαλε η FIFA (για παρατυπίες στις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών), κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορεί ο παίκτης να υπογράψει εκεί από το τρέχον καλοκαίρι, δικαίωμα ωστόσο να αγωνιστεί, θα έχει από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση