ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

250 εκατ. για μεταγραφές!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα έχει στη διάθεση του τις επόμενες ημέρες ο Αντόνιο Κόντε, με σκοπό να ξοδέψει όπως ο ίδιος επιθυμεί για να ενισχύσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την ομάδα του με φόντο τη νέα χρονιά!

Όχι μόνο ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», λόγω δυσαρέσκειας του με την διοίκηση των «μπλε», όπως ανέφεραν μέχρι πρότινος ιταλικά δημοσιεύματα, αλλά θα έχει την δυνατότητα να δαπανήσει και ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ώστε να εξοπλίσει καταλλήλως το φετινό καλοκαίρι τους πρωταθλητές Αγγλίας!

Νέες πληροφορίες από τα αγγλικά Μέσα λοιπόν αναφέρουν πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα προσφέρει στον Αντόνιο Κόντε το ποσό των 250 εκ. λιρών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων πρόκειται να δώσει για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Έβερτον, καθώς και για την απόκτηση του μπακ-χαφ Άλεξ Σάντρο.

Ακόμα, στο στόχαστρο της Τσέλσι παραμένουν οι Τιεμού Μπακαγιόκο (Μονακό) και Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους) και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των «μπλε», ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται και η απόκτηση παικτών που θα προορίζονται κυρίως για την διεύρυνση του ρόστερ, ως δευτερεύουσες επιλογές.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση