ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δυσαρεστημένος ο Κόντε»

Για «ψύχρανση» των σχέσεων ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και την διοίκηση της Τσέλσι κάνουν λόγο αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία εμπλέκουν όχι μόνο το θέμα ανάμεσα στον ίδιο τον Ιταλό και τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά και την μεταγραφική… αδράνεια της Τσέλσι μέχρι στιγμής!

«Τριγμοί» στις σχέσεις Κόντε-Τσέλσι φαίνεται πως υπάρχουν μετά το περιστατικό ανάμεσα στον Ιταλό προπονητή των «μπλε» και τον Ντιέγκο Κόστα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε έθεσε εξαρχής εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά τον Ισπανό επιθετικό, και με άκομψο – κατά τον Ρώσο – τρόπο, μέσω μηνυμάτων, χωρίς να έχει υπάρξει από πριν κάποια μεταξύ τους επικοινωνία επί του συγκεκριμένου θέματος.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στον «Sky Italia», το θέμα πήγαινε ένα βήμα παραπέρα, με τον 47χρονο τεχνικό να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι στην Τσέλσι δεν έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που ο ίδιος έχει θέσει στο τραπέζι, ώστε να εμφανιστεί η ομάδα του δυνατότερη την επόμενη χρονιά, έχοντας παράλληλα και υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ…

 

Πηγή:england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X