ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτούς θέλει ο Κόντε

Ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε έχει καταρτίσει ήδη τη λίστα για τα ψώνια των «μπλε» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να καταστήσει τους Λονδρέζους ακόμα πιο ισχυρούς εν όψει της προσεχούς σεζόν.

Αφού θριάμβευσε κατακτώντας το πρωτάθλημα, στόχος του Ιταλού τεχνικού είναι ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας να κάνει «κρότο» και στο Champions League, γι’ αυτό και όπως αναφέρουν τα Βρετανικά Μέσα έχει παραδώσει στην διοίκηση των «μπλε» λίστα με τα ονόματα των παικτών που επιθυμεί να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτή περιλαμβάνει πέντε «χτυπήματα»! Το πρώτο αφορά τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα στην γραμμή κρούσης και δεν είναι άλλο από του Βέλγου επιθετικού Ρομέλου Λουκάκου!

Ακολουθεί μία διπλή αγορά από την πρώην ομάδα του, τη Γιουβέντους, προκειμένου να θωρακιστεί η άμυνα σε συνδυασμό με την επίτευξη καλύτερης ανάπτυξης από τα πλάγια. Ο Κόντε ποντάρει στο δίδυμο Άλεξ Σάντρο- Μπονούτσι, για τους οποίους, συνολικά, θα χρειαστούν, περίπου, 120 με 130 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία δύο ονόματα τοποθετούνται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να ενισχυθούν με την άριστη φυσική κατάσταση του Μπακαγιόκο της Μονακό και την κλάση του Βεράτι.

Σπουδαίοι παίκτες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Μένει να φανεί κατά πόσο και σε ποιες περιπτώσεις η Τσέλσι θα μπορέσει να κερδίσει τον ανταγωνισμό.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση