ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόστα: «Ας με πουλήσουν»!

Το μέλλον του μακριά από τη φετινή πρωταθλήτρια Αγγλίας φαίνεται πως έχει σε... πρώτο πλάνο ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, καθώς αν και, όπως δήλωσε, αγνοεί το μέλλον του, προέτρεψε το λονδρέζικο σύλλογο να προχωρήσει στην παραχώρησή του, είτε μόνιμα, είτε υπό μορφή δανεισμού.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, έπειτα από τη νίκη της Εθνικής Ισπανίας απέναντι στα Σκόπια (ο πολιτογραφημένος Ισπανός σέντερ φορ πέτυχε μάλιστα και το 2ο τέρμα της ομάδας του στο εκτός έδρας υπέρ της 2-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018) και εκφράζοντας ξανά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο 28χρονος στράικερ ανέφερε για την παρούσα κατάσταση ανάμεσα στον ίδιο και τους «μπλε»:
 
«Το να υπογράψω στην Ατλέτικο δεν σημαίνει πως δεν θα παίζω. Θα μπορούσα να δοθώ δανεικός! Ανήκω στην Τσέλσι και αν θέλει να με πουλήσει, τότε ας με πουλήσει. Εγώ δεν ξέρω πολλά για το μέλλον μου. Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι και εκείνη είναι που θα αποφασίσει τι θα κάνει με εμένα. Εγώ οφείλω να περιμένω την απόφαση του συλλόγου».
 
Πηγή: sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση