ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αζάρ: «Πανηγυρίσαμε λίγο, γιατί έχουμε το Κύπελλο»!

Το ότι κανείς στην ομάδα δεν γιόρτασε με τη διάρκεια και την ένταση που... αρμόζει σε μία κατάκτηση πρωταθλήματος, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο (27/5) απέναντι στη συμπολίτισσα Άρσεναλ, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

«Δεν έχουμε πανηγυρίσει ακόμη πολύ, επειδή έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν. Μετά το ματς με τη Γουέστ Μπρομ στήσαμε ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια και το χαρήκαμε όλοι μαζί! Ήταν όμορφο να βλέπεις χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε κερδίσει το νταμπλ», ανέφερε ο 26χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής των «μπλε» και δείχνοντας πως δεν επαναπαύεται στις... δάφνες του φετινού πρωταθλήματος, προσέθεσε:

«Όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί, κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι αξίζαμε τον τίτλο. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, πήραμε το πρωτάθλημα, όμως την επόμενη σεζόν θα έχουμε μπελάδες, εφόσον δεν δουλέψουμε όσο σκληρά το κάναμε φέτος. Οφείλουμε να είμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο επίπεδο, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση