ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι μεγάλοι Καλοκαιρινοί στόχοι

Ποιους θέλουν να κρατήσουν και ποιους να αποκτήσουν οι πρωταθλητές

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ολοκληρώνουν μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τη Τσέλσι, όμως ήδη οι «Μπλε» σκέφτονται την επόμενη μέρα τους.

Αυτή κινείται σε δυο άξονες: Αρχικά να κρατήσουν στο Λονδίνο τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας και ακολούθως να αυξήσουν τις ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ της.

Πρώτο κεφάλαιο αυτό του Αντόνιο Κόντε τον οποίο για να κρατήσουν θα του προσφέρουν το ψηλότερο συμβόλαιο που έχουν δώσει ποτέ σε προπονητή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 9.5εκ. λίρες ετησίως συν μπόνους. Η Ίντερ παραμονεύει και για αυτό πληρώνουν κάτι παραπάνω για να αποφύγουν εκπλήξεις.

Ακολουθούν αυτά των μεγάλων πρωταγωνιστικών Έντεν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά, που για αμφότερους ηχούν οι σειρήνες της Ρεάλ Μαδρίτης. Η απάντηση των «Μπλε» αφορά σε νέα συμβόλαια με αυξημένες απολαβές προκειμένου να τους κρατήσουν.

Όπως αναφέρει η Τέλεγκραφ, για τον Κουρτουά είναι και θέμα απόφασης της Ρεάλ αν θα προτιμήσει να κινηθεί για τον Βέλγο παρά για τον Ντε Χέα. Από Ισπανία, λένε πως πρώτος στη λίστα είναι ο τερματοφύλακας της Μαν. Γιουνάϊτετ κάτι που αν ισχύει ευκολύνει το έργο των Λονδρέζων. Αυτή τη στιγμή παίρνει 100χιλ. λίρες εβδομαδιαίως και θα του προτείνουν γερή αύξηση που υπερβαίνει το 50% για να πείσουν τον 25χρονο πορτιέρο να ανανεώσει.

Για τον Αζάρ μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μετά και τις εξελίξεις στο κεφάλαιο Χάμες Ροντρίγκες, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που στη Μαδρίτη συζήτησαν το όνομα του παίκτη. Στη Τσέλσι είναι αποφασισμένοι να του δώσουν ακόμα και 300χιλ. ευρώ εβδομαδιαίως για να τον κρατήσουν, αφού πρόκειται για το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Σε σχέση με τις προσθήκες, Λουκακού και Φαν Ντάικ είναι οι μεγάλοι στόχοι. Ειδικά τον Λουκακού τον θέλουν άμεσα, ειδικά αν αποχωρήσει ο Ντιέγο Κόστα αλλά αυτό κοστίζει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσό 90εκ. λιρών που θα υπερβαίνει κατά ένα εκ. το ποσό ρεκόρ που πλήρωσε η Μαν. Γιουνάϊτετ για τον Πογκμπά! Αντίστοιχα για τον Φαν Ντάϊκ θα χρειαστεί να σπάσει το ρεκόρ των 50εκ. λιρών που πλήρωσε η Παρί για τον Νταβίντ Λουίζ προκειμένου η Σαουθάμπτον να τον παραχωρήσει.

Ο σχεδιασμός είναι στην αρχή του, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε οι περιπτώσεις αυτές μόνο εύκολες δεν είναι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση